pondělí 8. dubna 2013

Celebrity party

Pozvánka na Mystery party
To si tak v klidu píšete blog a najednou jste pozvaní na nějakou party s celebritama, kde se představuje nový drink od Zlatopramenu a je potřeba, abyste u toho byli. Prostě úplná normálka. Červený koberec included. Trochu mě sice urazilo, že se mnou nikdo nechtěl udělat rozhovor, ale aspoň jsem se hodně procházela před objektivy, to dá rozum. Takže jsem se objevila na pár videích na Super.cz, nebo na Idnesu, kde se jako správná foodbloggerka na pár sekund mihnu, když si jdu zrovna pro jídlo. (Hlavně ve chvíli, kdy Eliška Bučková mluví o své anorexii, je to skutečně velmi povedená práce střihačů).


Abyste byli v obraze, o co vůbec šlo, tak se představoval nový drink Mystery, je to něco na způsob radleru, ale příchutě nejsou ovocné, ale koktejlové.Takže máte vlastně takové pivo s příchutí mango mojita, piňa colady, nebo high society. Zní to trošku divně, ale chutná to překvapivě dobře a jako alternativa k různým cool citronům a podobně je to super, nicméně já jsem spíše vinař, takže jsem se těšila hlavně na raut.
Taková příležitost s dress codem cocktail si samozřejmě vyžadovala i nové šaty, což se vždycky hodí, nicméně budu příště právě kvůli rautům volit zřejmě verzi 90 procent elastan, abych to jídlo měla kam dávat. (Jasně, automaticky předpokládám, že bude příště, haha.)
No, takže abychom přešli k rautu, bylo mi přece jen trošku trapné fotit si všechno jídlo, takže se budete muset spokojit se slovním popisem, ale něco mám, a to zrovna to nejlepší - čokoládové fontány! Ovoce nakrájené na kousky, špejle a dvě nádherné fontány. Přestože nejsem úplně milovník bílé čokolády, tak fontánová verze byla vážně super a chutnala mi možná i víc, než ta tmavá. Napíchala jsem si tedy pro jistotu rovnou ovocný špíz, celý ho namočila do čokolády, a pak pokapala veškeré další ovoce a všechno kolem, protože mě nějak nenapadlo si vzít talíř, za což mě rázem pokáral fotograf Blesku, a to mě asi bude mrzet do konce života.

Čokoládové fontány
Co mě ještě zaujalo a přijde mi to jako super tip z kategorie party chuťovky, byla tyčinka (taková ta tlustá, dává se občas v italských restaurací jako předkrm, nebo na pojídání k sýrům a salátům), kolem které byla omotaná šunka. Na přípravu velmi jednoduché, na jídlo taky a efekt skvělý. Potom se podávaly všelijaké další dobroty, jako třeba sushi, nachos, kuřecí špízy, obložené bagetky s mozarellou a maličké buchtičky z kakaového těsta s bílým krémem uprostřed, jehož složení jsem neidentifikovala, nicméně byly fakt dobré.

Stůl na raut
Zajímavé je, že party jsou asi pro celebrity především prací a nikdo přece nechce z práce chodit kdoví jak pozdě, takže o půlnoci už bylo skoro prázdno. Každopádně to byla dost zajímavá zkušenost, příležitost ke koupi nových šatů, a kdo by nechtěl být pečlivě vybraným hostem, že jo!

Drink Mystery, příchuť mango mojito

Mystery party

Mystery party

Fotostěna, kde jste zapózovali, a  rázem jste díky kouzlům techniky byli na fotce  před obří limuzínou na červeném koberci.

P.S. Šaty sem dávat nebudu, ať to tu zůstane o jídle, možná je přidám na Facebook, kdyby to někoho zajímalo :)

P.P.S. *Fanfáry!* Máme vítěze soutěže! Vyhrála vánočka od Jany s 57 lajky které tímto ještě jednou gratuluji a přikládám vítěznou fotku. Může se těšit na cenu v podobě čokoládového dortu, jupí!

Vítězná vánočka. Podle mě zaslouženě!



9 komentářů:

  1. Těším se na příště :P :)
    Čoko fontány bych si taky nechala líbit, kdysi na plese byly úžasné, namáčela jsem si do nich hlavně jahody, jak jinak :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja do nich namacela vsechno, ale klidne by mi stacilo jist jen tu cokoladu, ale to se uplne neslusi :D

      Vymazat
  2. to je naprostá paráda Veru!:)

    OdpovědětVymazat
  3. společnost "celebrit" a fotografů z Blesku mě neláká, ale už kvůli těm dobrotám bych pozvání přijala velice, velice ráda! :D
    a na to pití jsem zvědavá, kdyby to bylo něco podobného jako geniální koktejly v plechovce z Marks and Spencer, tak to bych si zamilovala hned! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, měla jsem to uplne stejne :D To piti je dobry, zvlast high society, to neni tolik sladky. A koktejly v plechovce z Marks and Spencer vubec neznam! Co tam treba maji?

      Vymazat
    2. jsou výborný, mají myslím Pina Coladu, Mojito, Cosmopolitan, Cuba Libre, Gin Tonic a myslím že ještě něco s whisky, stojí kolem 35 korun ( a do kabelky ideální! :DD )

      Vymazat

Díky moc za každý komentář, odpovím vám jak jen budu moct. Přibližně rychlostí světla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...