Kontakt

Jak se se mnou spojit?



Máte pro mě nějakou bezva nabídku? Chcete se mě na něco zeptat, pochlubit se fotkou vašich dobrot, nebo mi jen říct, že jsem úplně pitomá? Napište mi!
Email: zghettablog@gmail.com




Blog vám je málo a chcete vědět ještě více z mého gastronomického života? Diskutovat s ostatními nadšenci o všem možném ze světa jídla? Hurá lajkovat fanpage!
Facebook


Jste #hashtag maniaci? Rádi si prohlížíte fotky jídla a milujete vintage filtry? Ano, jsem i na Instagramu     



Kde ještě mě můžete číst?




Jsem jeden z hodnotitelů na Scuku, takže pokud vás zajímají velice sofistikované recenze pouze dobrých podniků, tak je to místo pro vás!



Dříve jsem psala pravidelně pro Instinkt, něco z toho, co v časopise vyšlo najdete tady.







Je mi ctí spolupracovat s bezva webem od Ambiente Jídlo a radost.




Ráda občas něco napíšu také pro web Prima fresh







20 komentářů:

  1. Ahoj, chci se zeptat, budeš někdy dělat Tiramisu? :) Díky za odpověď, máš super blog! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no nekdy asi jo, ale kdy presne to neivm, tak zatim zkus zapatrat nekde jinde :)

      Vymazat
    2. ahoj chci s zeptat muzu dát něco místo vanilkového extraktu?

      Vymazat
    3. Ahoj, muzes dat vanilkovy lusk, nebo alespon bio vanilkovy cukr :)

      Vymazat
  2. Ahoj,kde je prosímtě odkaz na cupcakes day v Brne tebou pořádaný ? nikde ho nemužu najit :/ =))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj hrozne se to zaplnío behem chvile, musela jsem to kvulu kapacite dat neverejny. Jeste je par volnych mist na peceni i ochutnavani. Napis mi prosim na mail, o co bys mela zajem a ja ti poslu odkaz na udalost :)

      Vymazat
  3. Ahoj, neplánuješ si založit ask?

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, měla bych dotaz ohledně papírových košíčků. Pokaždé muffiny/cupcaky nemohu z košíčků vyndat, aniž by se nepřilepily na papír. Stává se ti to také? Nebo je to špatný těstem?

    Díky za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, uplne jsem nepochopila otazku. Testo se prece ma nalepit na kosicek, protoze v nem se to pak i podava, takze si ho z toho kazdy sunda sam.

      Vymazat
    2. Ano, nechci košíčky před podáváním sundávat. Ale pokud si ho před konzumací chci odlepit, zůstane na něm spoustu těsta, takže z celého dortíčku mi 1/3 zůstane na papírku.

      Vymazat
    3. Tak to musis pect v silikonovych, protoze kazdy papirovy se na testo prilepi, protoze se prilepit ma :)
      Kdyz to bdues mit v silikonu, tak to je vyklopis a je to.

      Vymazat
    4. Děkuju za odpověď, jen jsem se chtěla ujistit, jestli nemám špatné košíčky či těsto :)

      Vymazat
  5. Ahoj Veru,
    chtěla jsem se zeptat na ten odlehčený pudingový krém, ráda bych udělala spíše z jahdového, banánového, či jiného ovo pudingu, tak mám zaměnit těch 100 čokolády ( jak máš uvedené v receptu) za ovoce??
    Děkuji moc za odpoveď budu je péct prvně a rovnou na mojí oslavu :o))
    Pa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, muzes a nemusis. To ovoce kdyztak ale musis svarit, aby se z nej odparila voda a rozmixovat, takze z nej udelat pyre, jiank by to bylo moc tekute :) At se oslava vydari!

      Vymazat
  6. Ahoj děláš radši máslové krémy nebo nějaké jiné?Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máslové moc nemusím, více o tom v článku Krémy na cupcakes :)

      Vymazat
  7. Díky za skvělé recepty na cupcakes a hlavně vtipné komentáře! Opravdu osvěžující čtení:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Díky moc za každý komentář, odpovím vám jak jen budu moct. Přibližně rychlostí světla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...