čtvrtek 13. března 2014

Jak jsem byla v telce

To jsem tak seděla se svým kamarádem Soitou na burgru v East Village, on odešel na záchod, tak jsem si jako správný závislák moderní doby začala kontrolovat maily. Málem jsem se zadusila citronádou, když jsem viděla předmět zprávy: Pozvání do Dobrého rána ČT.
"No do háje, hele co mi přišlo?"
"Hustýýýý"
"Tam nejdu!"
A tak jsem Kláře z produkce odepsala, že samozřejmě ráda přijdu. Takový je začátek pohádky o tom, jak Veronika Z ghetta rozdávala rozumy o cupcakes a vanilkovém extraktu v přímém přenosu.


Měla jsem radost, co vám budu povídat, nestává se každý den, že vás někdo kvůli tomu, co vás baví a co děláte jen tak pro radost, pozve do živého přenosu. Tématem vysílání byl "Život v sítí" a s tím související foodbloging, proto tedy nepozvali nějakého mástra, ale mě. Pochopitelně si nemyslím, že bych byla nějaká hvězda foodblogového nebe, ale samozřejmě potěší, že vůbec někoho z televize napadne vám napsat.

Později mi zazvonil telefon s praktickými a technickými instrukcemi, jako přijít dřív kvůli maskérně, nezmiňovat žádné značky, poslat recepty -jasně cupcakes- no, měla byste udělat tak aspoň tři věci - aha, sakra -  ale hlavně - vzít si suroviny a všechno potřebné vybavení z domu. Když říkám všechno, tak všechno. Vařečku, stěrku, nerezovou mísu, robota, metličku, váhu, chňapku...všechno. Lehce nepraktické. Uklidnilo mě, že nemusím do krosny hodit troubu a kolem krku omotat elektrický obvod. Další trochu děsivá věc byla, přijít už v 5.30. Jako zasloužilý vysokoškolák považuji za ranní hodinou třeba desátou, 5.30 má blíže spíše k času usínání.

Pan zprávař a já hned za ním


Přemýšlela jsem, co tedy budu péct, abych to za celou dobu zvládla dokončit, nedělala s tím moc randál (robota nesmíte pouštět do rozhovoru s Janou Krausovou, to dá rozum) a vypadalo to jakž takž dobře na kameru. Vzhledem k docela polním podmínkám jsem tedy volila opravdu  lehké věci. Jasné bylo, že musím udělat cupcakes, zvolila jsem tedy jednak moje nejoblíbenější a jednak nejsnazší na přípravu - brownies cupcakes, potom čokoládové sušenky - jsou oblíbené a super snadné a nakonec levandulovou panna cottu s čokoládovou pěnou, protože se nemusí péct a je to hned.

Skvělí a sympatičtí moderátoři


Na přenos jsem se těšila, i když jsem samozřejmě měla trochu obavy, abych se neztrapnila a všecko nezkazila a neřekla nějakou ptákovinu, nebo nedostala pokutu od Rady rozhlasového a televizního vysílání. Co kdyby mi třeba spadl plech a řekla bych doprdele. (Což se mimochodem málem stalo. Teda jen ta část s plechem..) Díky bohu jsem si nemusela dělat starosti, co si vezmu na sebe, protože jsem dostala  k narozkám minulý týden bezva zástěru a tu jsem měla na sobě celou dobu.

V neděli večer mě začalo trochu bolet v krku, nic vážného. Předesílám, že bývám nemocná velmi výjimečně a pořád machruju se svou imunitou. Přenos měl být ve středu. Dala jsem si tedy nějaké pastilky, imunostim, coldrex, další pastilky, vitamíny. No, snědla jsem toho tolik, že mě v krvi proudilo více léčivých látek než krevních destiček. Kupodivu mi to nepomohlo. V úterý večer mi už bylo tak blbě, že mi bylo úplně jedno kolikrát řeknu doprdele, jen jsem doufala, že budu moct mluvit a nějak normálně fungovat, takže veškerá nervozita mě opustila. V noci jsem téměř nespala, ve dvě jsem si musela jít vykloktat krk a ve 4.30 vstávat. Důkazem mého stavu budiž i to, že jsem si od neděle ani neumyla vlasy. Do středy. Což by mi asi nikdo, kdo mě zná neuvěřil, ani kdybych jen tak přišla do školy, natož do televize.
Ráno tedy teplota 38, nateklé uzliny, rýma jako prase. Tak jdeme na to, naložit kamión metličkama a vzhůru do toho.

Před začátkem přípravy vrcholí

Přijela jsem na místo, naštěstí mi máma půjčila auto, a nemohla jsem nikde zaparkovat. ČT Brno je v samém středu města, kde je zjevně plno i v 5.30. Už se tak trochu krátil čas, tak jsem to hodila na chodník like a boss, že půjdu do maskérny, vyskládám věci a pak to přeparkuju. Co se týče maskérny, tak je to tam docela ráj, obří zrcadla, milión malých lahviček, krabiček, hřebenů a všeho možného. Já jsem ale přišla už namalovaná, tak mi jen dali televizní pudr, což je hodně hutný pudr, potřebný na to, abyste se v těch světlech a kamerách neleskli. Potom konturku na pusu, přelakovat vlasy a ready steady go. Já že teda půjdu přeparkovat to auto. No, místo jsem nenašla, tak jsem ho vrátila zpět na chodník a těšila se na odtah. To bylo za 7 minut 6, tedy 5 minut před začátkem vysílání, řekla jsem si tedy, že by možná bylo na čase jít zpět. Trošku jsem to nestíhala, sotva mi dali mikrofón s tou malou krabičkou a všechny svoje věci jsem pak tašek vytahovala jednu po druhé, a dělala s tím randál do točení upoutávek.

Uvolněná atmosféra v pauzách :)


Mým stanovištěm byl po celou dobu takový ostrůvek s plotýnkou a troubou a prostorem na odkládání špinavých věcí.Voda - ta tam není. Nic moc. Prozřetelně jsem si všechny věci připravila i předem, kdyby se něco nepovedlo. Což se osvědčilo hned u panna cotty, protože ve studiu jaksi není lednička, takže jsem ji nalila pěkně do sklenic (svých) a pak vytáhla už ty ztuhlé z domu. Na začátku to vypadalo, že ani ta plotýnka nepojede, takže jsem tam jen tak postávala, pila čaj a mačkala čudlíky. Nakonec se však vše rozjelo, trouba fungovala a mohla jsem se na to vrhnout. Horší bylo, že mřížka co v ní byla, jaksi neseděla, a když jsem na ni dala plech, tak to celé spadlo.

Trochu bordel jsem tam měla

Moderátoři byli oba dva moc milí, žádní namyšlenci, každému se představovali, povídali si se všemi i v pauzách a bylo to zkrátka velmi příjemné. Měla jsem celkem 5 vstupů, ale v záběru jsem byla vlastně pořád. Doteď ovšem nechápu, že jsem fakt nebyla vůbec nervózní, přišlo mi to, jako bych si pekla doma v kuchyni a občas přišel někdo na pokec. Problém byl trošku můj hlas, což zaujalo i některé z vás na Facebooku. Jak mě bolelo v krku a měla jsem rýmu, tak jsem mluvila jako padesátiletý pupkáč, co pije jedno pivo za druhým. Museli mi kvůli tomu i upravovat mikrofón, aby to nebylo tak hrozné.Takže ne, až tak drsný hlas nemám, ale žádný jemný hlásek jako konipásek taky ne. Zkrátka něco mezi.Taky mě celkem pobavilo očekávání, že jsem jako z domečku pro panenky.To by ale nebylo moc z ghetta, přece!

V záběru jste prostě pořád


Pro mě to byla skvělá zkušenost, moc se mi to líbilo, v ČT jsou všichni milí a vstřícní, panuje tam taková domácká atmosféra, pořád mi ochotně nosili vodu a umývali nádobí a nejlepší bylo, když se skončilo. Proběhla poslední znělka a všichni se nahrnuli ke mně. Kameramani, produkce, hosti, asistenti režie. A všechno to snědli, do jednoho. I ty panna cotty, kde na dvou nebyla ztuhlá pěna, protože nebyla lednička a dvě neměly ztuhlou ani tu smetanu - ze stejného důvodu.Vyjedli to pěkně lžičkou až do dna. Obzvlášť hlavní kameraman chodil na sušenky i v průběhu každé pauzy a vzal si i nějaké s sebou.

Hotové dobroty - panna cotty, sušenky a cupcakes. A já v pozadí zase jím. :D

Trochu blbé bylo, že jsem nemohla dělat vlastně skoro nikdy žádné skopičiny, protože jsem byla v záběru téměř pořád. Ne, že bych měla úplně potřebu dělat u trouby salta, ale bylo mi třeba trochu hloupé stát s mobilem v ruce a něco posílat na Facebook. Nebo jíst to, co jsem upekla. Musela jsem ale něco posnídat, že jo. Vlastně jen když je videoklip, nebo nějaká delší reportáž, tak můžete někam odběhnout, nebo pustit toho robota, ale na záchod byste to asi nestihli.

Videoklip v telce = můžu šlehat sníh

A to je asi tak vše k mé televizní slávě. Kdyby vás cokoliv zajímalo, tak se klidně ptejte, kritizujte, ale vězte, že nejsem žádný profesionál ani v oboru cukrářském, natož showmanském. Žádné otázky jsem nevěděla dopředu, takže jsem si ani nemohla nic nechystat, což bych teda stejně nechtěla, ale ať máte úplné zákulisní informace :) Taky jsem nikdy netočila  žádné video, ani nekoukala do kamer, tak to možná vypadalo divně, ale co naplat, všechno je jednou poprvé a při vašem hodnocení to berte, prosím, v potaz. Taky mi klidně řekněte,co byste pekli vy, zda byste pozvání přijali a tak vůbec!

Celkový pohled na studio

A tady je to video.Díky mému super kamarádovi Davidovi sem můžu nahrát  všechny vstupy takto pěkně sestříhané v HD kvalitě :)


Recepty, co jsem dělala:

Levandulová panna cotta s čokoládovou pěnou

Čokoládové  sušenky

Brownies cupcakes s tvarohovým krémem

54 komentářů:

  1. Veru ty jsi proste borec:D Auto ti nakonec nikdo neodtahl?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chichi, dik :D No s podivem nakonec ne. Ja teda psala mamce at ho preparkujejak pujde do prace, tak tam stalo tak hodku a pul...ale za to na chodniku pred Veselou Vacici :DD

      Vymazat
  2. To je super :) Ta teplota...něco podobného se stane vždycky, když se má dít tak důležitá věc, znám to moc dobře :D Na ten díl se mrknu, jsem hrozně zvědavá :) Ale na fotkách ti to teda sluší moc :) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju :) No jo, presne tak,uz jsem aspon byla u doktorky a mam nake leky, tak snad se brzo uzdravim...nez me zas nekam pozvou, ze jo :D
      A diky, napis pak, jak se ti to libilo :)

      Vymazat
  3. Sleduju a fandím ti už dýl, a proto jsem neváhala a všechny vstupy řádně zkoukla. A musím uznat, že jsi v reálu stejná sympaťanda jak na blogu! :) ..Mimochodem - nejvíc se mi líbila ta spontánnost, se kterou jsi do toho šla. Občas
    není lehký se před kamerou chovat přirozeně (z vlastní zkušenosti - byla jsem v ČT na praxi), ale tys to zvládla na 1*. Přeji hodně úspěchů do budoucna!
    Už neanonymní pozorovatelka Věra :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Vero, moc ti dekuju za vystoupeni z anonymity! Velmi si vazim kazdeho komentare, ktery se tu objevi, takze diky moc :)
      Jsem moc rada, ze se ti moje televizni premiera libila :) Ja musim rict, ze vazne doted nechapu, ze jsem vazne nebyla nervozni, takze jsem se chovala fakt normalne, jako vzdycky. O to vic me tesi, ze se to setkava s kladnymi ohlasy :)

      Vymazat
  4. Já to tam nikde nevidím, prosím o odkaz přímo na tebe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ono to primo na me dat nejde, ale kdyz si das tuto adresu: http://www.ceskatelevize.cz/porady/10435049455-dobre-rano/314292320020020/ tak podtim jsou jednotlive odkazy - tak klidni postupne na vsechny linkys nazvem "Foodblogerka" a to je ono :)

      Vymazat
    2. jo,už,děkujii:)

      Vymazat
  5. Dneska ráno jsem tě zrovna viděla!!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty si jaká hviezda, blahoželám ! Skúsim si to aj pozrieť, hlavne na ten hlas 50ročného pupkáča ma navnadil :D a to je chytré, že si to mala pre istotu pripravené! A fakt si ani raz nepovedala doprdele?! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, celbrita ! :D Jsem rada, ze te nalakalo zrovna toto :D No jo, ja se desila, ze to cele pokazim a pak nebudou mit co natacet :D No fakt, ze ne!

      Vymazat
  7. Tak jsem poctivě dokoukala všechny části s tebou spojené a musím říct, že působíš vážně přirozeně :) Máš hodně podobný hlas jako jedna moje známá, takže super :)
    .
    Jen je škoda, že jsi neměla víc prostoru a nemohli jsme tě vidět víc v akci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju,snazila jsem se byt fakt co nejnormalnejsi :D
      Tak treba me jeste nekdy uvidite :)

      Vymazat
  8. Ahoj, škoda, že jsem si to nepřečetla před svým působením, ušetřila bys mi část otázek k mnohým věcem, něco obdobného jsem absolvovala dnes.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tys tam dnes dělala ty věci z růže? Zaslechla jsem to v upoutávce, kterou včera točili. A z produkce ti neřekli, jak to bude? Je to s tím vybavením celkem hardcore:D

      Vymazat
    2. Jojo, to jsem byla ja...jo, naradi jsem si vzala:o), ale takove shrnujici informace, jako ze snih budu moci slehat jen behem klipu a pak dalsich deset minut budu pozorovat jak mi pada, abych ho zkusila vyslehat znova, to byl docela adrenalin...proste bych si ty pusinky predpekla, takhle to byla hruza:o) a to jsem si nevybrala nic komplikovaneho:o)

      Vymazat
    3. No vida, tak to je fajn, ze muj clanek muze byt i jako manual pro vsechny vystupujici v Dobrem ranu :D
      Ja projistotu predpekla vsechno a to jsem ani nevedela, jak to tam bude vypadat :D Ale koukla jsem na to cele a povedlo se ti to hezky :)

      Vymazat
  9. jeee!urcite se podivam, ale az rano!delala by si mi chute.a pripada mi, ze jsi se hrozne spadla!moc ti to slusi!Zarovkavkrizi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, ja myslim, ze by ses udrzela! :D Ze jsem se hrozne co? Nejak nerozumim :D A dekuju :)

      Vymazat
    2. jakoze si hubena!!!!!!!!!!! :-)

      Vymazat
  10. jsi tam moc krásná a určitě moc super zážitek akorát by mi bylo nepříjemné tam tahat všechny věci co píšeš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju! :) Zazitek to byl skvelej, ale ty veci byla fakt otrava, no :(

      Vymazat
  11. Ahoj Veru,

    Obrovska gratulace. Je to skvele. Jen tak dal :).

    Veronika

    OdpovědětVymazat
  12. Verunko, byla jsi úžasná a moc krásně se na tebe dívalo. :))

    OdpovědětVymazat
  13. Blahopřeju k pozvání i k výkonu před kamerou. Jsi naprosto úžasná! Měla bys začít natáčet recepty, jsi moc sympatická :)
    Jen tak mimochodem se zrovna zítra chystám péct tvé čokoládové cupcakes, tak snad se povedou :) Už parkrát jsem dělala vanilkové a pak za mnou všichni chodili a plácali mě po zádech :D to svedou opravdu jen cupcakes, s žádným jiným dezertem se tolik parády nenadělá :) díky za tvou práci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko, moc ti děkuju za milá slova, nicméně myslím, že na natáčení receptů bych ještě musela trochu potrénovat :D
      No jo, tohle umí jenom cupcakes! Jen mě už za ně nikdo po zádech moc neplácá! :D Tak budu držet palce, ať se vše podaří :)

      Vymazat
  14. Krasa!uplne profesionalni vykon :-)Zarovkavkrizi

    OdpovědětVymazat
  15. To je skvělý, moc ti to přeju! :)) určo na to v nejbližší době juknu, zkušenost to musí být určitě k nezaplacení :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak jsem si to celé pustila :) Strašně ti to tam sluší a jsi moc sympatická a jestli sis ty otázky nepřipravovala předem? Wow, tak to teda závidím, že jsi zvládla takové perfektní odpovědi... :) A taky, že jsi nebyla nervozní, já bych nervozitou umírala :D Tak nová zástěra v akci, jo? Jinak myslím, že recepty byly perfektně zvolené, ty sušenky už jsem pekla a dobře vím, jak rychle se snědí a do brownies cupcakes se chci pustit zrovna dneska :) A taky jsem myslela, že panna cotta je něco extra ne něco tak jednoduchého a asi jí taky budu muset brzo zkusit ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, diky moc za tak mily komentar! No fakt, ja predem nevedela nic, jen v kolik budou moje vstupy, ale to jsem stejne zapomnela :D Ja jsem si taky myslela, ze nervozitou umru, vubec nechapu, co se stalo :D Jasny, hned jak jsem tu zasteru dostala, tak jsem vedela, ze pujde do televize! :D
      Diky, taky mam z volby receptu docela dobry pocit, ac to bylo fakt dost jednoduche, ale v tech podminkach a pomer narocnosti a vykonu si myslim, ze byl fajn :) A panna cotta je vazne easy peezy, tak urco zkus! :)

      Vymazat
  17. To je skvělé!Působíš neskutečně sympaticky a vážně uvolněně, takže klobouk dolů, já bych se před kamerou asi rozklepala a nevydala bych ze sebe hlásku :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem rada, moc dekuju! Ja tomu sama porad moc nerozumim, ze jsem byla tak v pohode :D

      Vymazat
  18. Konečně jsem měla čas si to pustit, a zvládla jsi to na jedničku, vypadala jsi hezky přirozeně.......no a zástěra taky nemá chybu! :D
    A na Dobré ráno koukám moc ráda každý den, vždycky u toho snídám (a vstávání je to jediné, co by mi v takovém vysílání nedělalo problém:D), ale tenhle díl jsem zrovna neviděla. Ale naopak ho viděl můj přítel, a hned mi hlásil, že tě poznal a že prý jste spolu chodili na základku, Brno je malý :D
    Já bych si nervozitou asi prokousla jazyk a vytrhala všechny vlasy a pak ze sebe svým jemným hláskem nevydala ani slovo, takže máš můj obdiv :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to je milé, že sis to pustila i takto zpětně! :) A zástěra byla podle mě na celém mém výstupu opravdu top :D
      Fakt? Tak to je dobre, a jak se jmenuje? Klidne v nejakych sifrach :D
      Ale bylo to fakt vpohode, celkem zabava, sla bych zas! :D

      Vymazat
  19. Ja som ťa tam videla :) a obdivovala som tvoju zásteru a samozrejme aj tie dobroty, ale tvoj blog som objavila až teraz cez eat run love. Článok ma zaujal, tak som ho prečítala jedným dychom. Zaujímavé zákulisné info. Hlavne to, že si musíš doniesť všetko so sebou. To by ma nenapadlo a taktiež aj tie bacile - aspoň to vysvetlilo tvoj taký zvláštny hlas, lebo som si hovorila, taká kočka a taký mužný hlas :D Ale nakoniec to bol bacilový hlas nie tvoj.
    Inak super, že si to prijala. Ja by som určite tiež, aj keď ja by som asi koktala, lebo nemám rada, keď musím rozprávať pred veľa ľuďmi. Ale teda ja nepečiem. Snažím sa, ale nie je to bohviečo. Takže sa toho nemusím báť.
    Musel to byť dobrý zážitok :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak to je pekne, zes me videla :) Diky moc za mily komentar a treba me nekdy uslysis i nenachlazenou!:)Zazitekto byl vazne super :)

      Vymazat
  20. Myslím, že celou situaci kolem vaření v DR jsi vystihla naprosto přesně :) Při čtení článku se mi úplně vybavilo, jak jsem tam byla v listopadu, nejspíš to všem nováčkům připadá stejně chaotický :)) Pro mě teda ještě s tím rozdílem, že jsem půlku svojí kuchyně musela dopravit do studia za pomoci MHD :D Vybavení ostrůvku s absencí vody je celkem vtipný, zvlášť když to nečekáš (a navíc mně teda nádobí nikdo neumyl, pěkně jsem si ho odnesla špinavý domů :D) Byl to trošku zmatek, ale naštěstí jsem tam byla s kolegyní, co už to měla dvakrát předtím za sebou, takže jsme všechno nějak zvládly. Jen s troubou jsme si moc neporozuměly, což bylo ve výsledku zblízka docela znát, ale na kameru jsme to snad trochu zakamuflovaly a nikdo nic nepoznal :D Minimálně nikdo z přítomných ve studiu, co se kolem nahrnuli vteřinu po vypnutí kamer, přesně jak píšeš. Nejvtipnější bylo, že vypínají proud do ostrůvku hnedka se skončením přímáku, ale když viděli, že nám tam zbylo ještě něco nedokončenýho, okamžitě ho šli zase zapnout, abychom jim mohly dodělat sváču (přece neponeseme domů žádný zbytky, že jo) :D
    Bylo to moje první vystoupení před kamerou, navíc hned živě, ale stejně jak říkáš ty, nebyla jsem vůbec nervózní a žádnou kameru ani nic podobnýho jsem nevnímala. A i přes ten chaos to bylo naprosto super a mám z toho zážitek ještě nadlouho, zvlášť když jsi mi to teď tak živě připomněla :) Takže děkuji za parádní počtení a oživení mé staré televizní slávy ;)
    Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jarmilo, moc dekuju za krasny dlouhy komentar a za sdileni stejne zkusenosti ! :) MHD bych asi vubec prijet nezvladla, protoze jsem to sama pomalu neunesla ani od toho auta :D
      No, ja jim proste natvrdo rikala, at mi to umyjou, protoze jsem to potrebovala porad znova :D A na konci mi ho teda umyli automaticky. Trouba mi prisla naopak fajn, vse mi vyslo stejne jako doma.
      Budu rada, kdyz mi das odkaz na tu tvoji chvili slavy,moc rada se kouknu :)

      Vymazat
    2. Jasně, radosti se mají sdílet (i když se trochu stydím) ;) http://www.ceskatelevize.cz/porady/10435049455-dobre-rano/313292320020109/ - "zdravý fastfood"
      Ta nejslavnější chvíle je, jak machruju, že housky hodně vyskočej a pak jsou z nich úplný placky, protože vůbec nevyskočily :D Připisuju to právě troubě, protože v ní moc nešla nastavit teplota a těsto předtím vykynulo úplně normálně, z domů jsem navíc zvyklá, že fakt vždycky vyskočej v pohodě... ale tak co, chybička se občas vloudí :)
      Jinak jsem si ještě vzpomněla, že mně maskérna přišla jako ráj do tý doby, než jsem to doma odličovala, to byl pekelnej boj :) A skopičiny jsme asi celkem dělaly bez ohledu na to, že je na ostrůvek pořád vidět, ale radši jsem si to celý nepouštěla a ani nebudu, abych se nemusela ještě víc stydět :D
      Snad si video užiješ, já se budu těšit na nějaký další od tebe i na tvoje další články a recepty :) Fandím ti! :)
      Jarmila

      Vymazat
    3. Díky moc za odkaz, tak jsem na to na celé koukla a nejvíc mě pobavily, stejně jako Leny , mufíny, protože to jsem fakt taky ještě neslyšela :D Ale jinak se vám to povedlo oběma skvěle, působily jste přirozeně a v pohodě :)
      No jo, bulky tolik nevyběhly, ale podle mě si toho ani nikdo nevšiml :) Mně teda teplota nastavit šla, tak to bylo všecko OK :)
      Já jsem měla za maskérny jenom ten pudr a konturku na puse, jinak jsem přišla namalovaná z domu. Ale já se líčím docela dost, tak mi to ani jako žádnej velkej rozdíl při odličování nepřišlo :D
      Jo a zjistila jsem, že kolegyni Veroniku znám! Kdysi dávno, tak před 7 lety možná, dělala u nás na gymplu výzkum do diplomky, nebo do nějaké jiné práce a u nás ve třídě jsme to taky vyplňovali! Něco se mi mate, že to bylo o osteoporóze, ale to jsem si možná vymyslela :D

      Vymazat
    4. Tak to se ti mate dobře, věnovala se v jedné práci osteoporóze :) A věnuje se i spoustě jiných věcí, jako nutriční terapeut je skvělá :) Navíc nějaký dotazníky do našich závěrečných prací vyplňovaly už asi všechny školy v Brně a dost i mimo Brno, pořádáme na ně vždycky úplný nálety :D
      Jarmila

      Vymazat
  21. Veru :D :D :D Jsem se zas celej článek chlámala. Fakt bomba psaní toto. :D Jsi neskutečně vtipná a fakt úžasně píšeš, ale už jsem ti to říkala milionkrát. Díky za pobavení během prokrastinace před zápočtem z mezinárodního práva. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky moc, Teri! Jsem rada, ze jsem soucasti tveho prokrastinacniho procesu! :D

      Vymazat

Díky moc za každý komentář, odpovím vám jak jen budu moct. Přibližně rychlostí světla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...