středa 6. června 2018

Projekt Svatba - 5.díl : Předsvatební focení

Předsvatební focení rozhodně není nějaký must-have, ale pokud ho máte, určitě nebudete litovat. NášNěco modrého má předsvatební focení prakticky "povinné". Vzájemně si tak zvyknete na sebe, na foťák, na to, jakým stylem váš fotograf pracuje a co tedy zhruba čekat ve svatební den. Navíc je pak můžete použít i jako výzdobu na svatbě, obdarovat rodiče a babičky a pěkných fotek zkrátka není  nikdy dost. Chtěli jsme, aby nás fotky vystihovaly a zároveň zejména Honza moc neholduje nějakému pózování se zamilovanými pohledy, tak jsme se rozhodli, že prostě budeme vařit. Léto, grilování, popíjení vína, pohodička. Tím pádem tomu předcházely trošku náročnější přípravy, než mejkap a vlasy (který tak přišly dost zkrátka :D) , ale myslím, že to stojí za to. Nakoupili jsme pražmy a zeleninu, já napekla cupcaky, namočili jsme dopředu dřevěné hobliny, aby se z nich na grilu kouřilo, protože kouř na fotkách - #tochceš.  Od našich jsme si půjčili nějaké nádobí a další propriety, a pak už jsme jen vařili. Fotili jsme na zahradě u mých rodičů a Olda z toho vytvořil krásnou fotostory.
fotograf Olda





























Focením s Oldou jsme si potvrdili, že lepšího fotografa jsme si nemohli přát. Olda zachytil to, co je pro nás typické, včetně nutnosti vyfotit jídlo před konzumací, haha. Miluju taky ten detail zásnubního prstenu při naplňování ryby bylinkami, kdo z vás to má! :D. A zásadní věc: Honza se na fotkách SMĚJE! Abyste tomu rozuměli, on se nesměje ani normálně, natož když na něj nikdo míří foťákem. Je to prakticky zázrak podobný  Halleyově kometě. Doufejme, že ji spatříme i 30.6.!

A chcete říct tajemství? Fotili jsme v 8 ráno a pak oba řídili, takže to "víno" je zastudena macerovaný čaj :D Rybu a salát jsme si zabalili s sebou na oběd a cupcake a kafe jsme si fakt snědli a vypili! :)






8 komentářů:

  1. Nádherné, originální! Jako do časopisu. Jste nádherný pár a už se těším na fotky ze svatby. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezke fotky a vam to moc slusi a uz nehubnete, takhle jste uplne akorat :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky a nebojte, chci si zachovat aspoň ta prsa, co mi zůstala :DD

      Vymazat
  3. Však ráno je nejlepšejší světlo na focení, ne? :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Super článok! Určite budem sledovať ďalej!:)

    OdpovědětVymazat

Díky moc za každý komentář, odpovím vám jak jen budu moct. Přibližně rychlostí světla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...