středa 29. února 2012

Welcome!

Vítám všechny moje fanoušky na novém blogu, doufám, že z toho náporu hned nespadne celý blogspot, popřípadě internet.
Tak a teď vážně. Vy, co jste četli můj blog z Norska, tak si jistě pamatujete, že jsem před časem vložila anketku o tom, jestli psát dál i po návratu z krutých podmínek, které byly skvělými podněty na články, nebo ne. Protože většina z vás hlasovala, že ano, tak dnes slavnostně vzniká (*virbl, fanfáry*) Z ghetta blog.
Ti, kteří mě znají,název chápou, ti, kteří ne, tak pochopí. Jsem prostě strašně drsná holka.
Starý blog tedy zůstane pouze studnicí informací zejména pro budoucí Erasmáky a milovníky Norska a články, které se Lillehammeru netýkaly, se přesunou sem. (Abyste si pak nestěžovali, že nemám co psát, tak kopíruju staré, nudné a okoukané).
Budu ráda za jakékoliv připomínky ke vzhledu (ne toho mého), jako je písmo, barvy, pozadí, a podobně.

Takže, vítejte!

Edit: Tohle je takový welcome, když jsem ještě moc nevěděla, co se tu bude dít. Takže moment, kdy se tu začalo dít hlavně jídlo je zde a něco o blogu zde. Enjoy!

4 komentáře:

  1. Fanfáry!!! Alespoň někomu to psaní jde od ruky;) Hlasuju pro změnu pozadí, osm očí, co na mě zírají, mě trochu vyvádí z rovnováhy...

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se zas blbě zobrazuje písmo, potřebovala bych ho asi trošku větší :)

    OdpovědětVymazat
  3. ok, pismo zvetsim, ale ty oci Lado...mne se tak libi, sou totiz moje :D Nepomohlo by zesvetleni? Nechci se jich vzdat :D (Kdo je anonymni?)

    OdpovědětVymazat
  4. to je divny,. mne se to v praci zobrazuje to pismo jinak nez doma... mozna to bude explorerem, mozilla je pekna...mate to taky tak?

    OdpovědětVymazat

Díky moc za každý komentář, odpovím vám jak jen budu moct. Přibližně rychlostí světla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...