pátek 20. března 2015

Letem světem Krakovem


Někteří jste si možná na Facebooku nebo Instagramu všimli, že jsem na chvíli zase opustila mé milované Brno a vydala se vstříc novým cestovatelským zážitkům. Tentokrát tedy jen na chvíli a vlastně skoro za roh. V Krakově jsem sice už před nějakou dobou byla, ale to jsem ještě nebyla tak moc foodie, blogerka a z ghetta, takže se to vlastně ani nepočítá. Nečekejte, že to bude nějaký podrobný report s mapkou všech super míst, protože to tentokrát bylo opravdu jen na skok.
Jeli jsme se Sirem a jeho rodinou a pronajali jsme si apartmán přes stránku Yourplace, která nabízí spoustu různě velkých, různě drahých a různě situovaných ubytování. My bydleli jen asi deset minut pěšky od hlavního náměstí, takže ideálka. A jakápak to byla náhoda, že náš apartmán byl hned vedle Cupcake Corner!

středa 4. března 2015

Můj život s Kitchen Aidem: Stojí za to?


Kitchen Aid. Tajný sen mnoha blogerek a nadšených cukrářek, krásný nablýskaný robot v nesmírně široké paletě barev, sexy zaoblené tvary, bytelnost a americká kvalita. Taková je asi představa spousty z nás o nedostižném Kitchen Aidu. Pro ty, kteří nejsou úplní blázni, řeknu jen to, že Kitchen Aid je považován za takové Ferrari mezi roboty. Nebo možná Porsche, autům moc nerozumím. Když jsme se se Sirem přestěhovali do jedné kuchyně (nebojte, máme i jiné pokoje), dost brzo jsme začali o koupi Kitchen Aidu uvažovat, ačkoliv jsme si říkali, že třeba až za nějakou dobu. Doma u našich jsem používala starý plastový Bosch MUM, který jsem zlehka popisovala v tomto článku.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...