tag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post7573362345184229422..comments2024-03-21T08:05:31.847+01:00Comments on Z ghetta blog: Cheesecake s malinovým vírem (Raspberry swirl cheesecake)Veronika (Z ghetta blog)http://www.blogger.com/profile/13013685767058649255noreply@blogger.comBlogger48125tag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post-37415961153820607942017-01-19T12:24:32.399+01:002017-01-19T12:24:32.399+01:00Tak to je bezva! :)
Tak to je bezva! :)<br />Veronika (Z ghetta blog)https://www.blogger.com/profile/13013685767058649255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post-42545344585081343292017-01-19T12:23:42.442+01:002017-01-19T12:23:42.442+01:00Tak to je bezva! :) Susenky muzes i upect svoje, t...Tak to je bezva! :) Susenky muzes i upect svoje, to je teprve vyzva :)Veronika (Z ghetta blog)https://www.blogger.com/profile/13013685767058649255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post-60491381725020032312017-01-19T12:23:16.743+01:002017-01-19T12:23:16.743+01:00Ahoj, jo, uz jsem ho tak taky delala :) Dala sem 7...Ahoj, jo, uz jsem ho tak taky delala :) Dala sem 750 gramu tvarohu a 4 vajicka :) Pekla jsem stejne.Veronika (Z ghetta blog)https://www.blogger.com/profile/13013685767058649255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post-63625648492691697902017-01-19T12:21:24.580+01:002017-01-19T12:21:24.580+01:00Ahoj Veru, dal by se prosim v tomto receptu vyuzit...Ahoj Veru, dal by se prosim v tomto receptu vyuzit tvaroh se smetanou? Mascarpone a Philadephia nam moc nesedi a navic jsme z maleho mesta, kde je ani nesezenem 😔 kdyz mi napises pomery, budu moc rada! Dekuji 😊Zatím nadšená Medičkahttps://www.blogger.com/profile/02368211575763419073noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post-48917199561853691102015-09-22T09:55:55.731+02:002015-09-22T09:55:55.731+02:00Včera jsem poprvé pekla cheesecake a podle tvého r...Včera jsem poprvé pekla cheesecake a podle tvého receptu. :) A musím říct, je naprosto epesní! :) Opravdu chutná božsky navzdory tomu, že jsem ho asi trochu přepekla, dala jsem 170°C horkovzduch, po půl hodině přišla a cheesecake už začínal hnědnout, ale i tak si myslím, že se to na chuti ani neodrazilo. Jen příště zkusím jiné sušenky, ty červené bebe se mi zdají trochu nevýrazné, ale i tak, děkuji za tento recept! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post-86851864772550448582015-04-08T14:14:53.256+02:002015-04-08T14:14:53.256+02:00Vypadá to krásně. Dnes to vyzkouším ;-) Díky.Vypadá to krásně. Dnes to vyzkouším ;-) Díky.Ondřejhttp://slevovy-kupon.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post-52610750909476174442015-02-21T22:50:14.097+01:002015-02-21T22:50:14.097+01:00Musím sem vypustit své nadšení a úplně, ale ÚPLNĚ ...Musím sem vypustit své nadšení a úplně, ale ÚPLNĚ každému, kdo se na tuhle stránku dostane, tento recept doporučit!! :D Pravda, na čas i práci to není úplně nejjednodušší (pro takové lenochy jako já, co pečou jen když chtějí při nějaké příležitosti někoho ohromit...), ale námaha i dodržení návodu do puntíku se zatraceně vyplatilo. Všechny předepsané suroviny na gram přesně, nic neošizené, a....ano, bude to znít neskromně, ale myslím to spíš jako pochvalu receptu: NIKDY JSEM NIC TAK BOŽÍHO NEUPEKLA!!!... :D Veru, děkuji, peckoidní recept! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03288323549487654428noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post-45780207139131883822015-02-19T15:40:11.338+01:002015-02-19T15:40:11.338+01:00Ahoj Luci, ja osobne pecu na horni dolni peceni, a...Ahoj Luci, ja osobne pecu na horni dolni peceni, ale myslim, ze i horkovzduch by byl ok zrovna u cheesecaku :) Mozna dokonce i lepsi :D Ale ja jsem zvykla pect vse na to horni a dolni, protoze u toho presne vim jak to pece. Tak spis, na co si vice zvykla. :)Veronika (Z ghetta blog)https://www.blogger.com/profile/13013685767058649255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post-9432016633916983502015-02-18T01:00:34.209+01:002015-02-18T01:00:34.209+01:00Ahoj Veru, tak jsem se rozhodla zrealizovat tento ...Ahoj Veru, tak jsem se rozhodla zrealizovat tento recept (poté, co se na něj už asi dva roky psychicky připravuju :) ). Chci se jen zeptat, jestli mám troubu nastavit na horkovzdušnou, anebo na ty sálající elektrické pláty nahoře a/nebo dole..? Chápeš co myslím...:) Děkuji!! A abych nezapomněla, musím se přidat k ostatním: ANO, SUPER RECEPTY TU MÁŠ! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03288323549487654428noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post-5426394289133453802014-07-15T18:02:36.890+02:002014-07-15T18:02:36.890+02:00Tak to je super, ze se naporpve takhle povedl :) A...Tak to je super, ze se naporpve takhle povedl :) A priste uz to urcite vychytas k uplne doknalosti :)Veronika (Z ghetta blog)https://www.blogger.com/profile/13013685767058649255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post-28777745438545178932014-07-12T13:55:39.758+02:002014-07-12T13:55:39.758+02:00Svůj první cheesecake jsem dělala podle tvého rece...Svůj první cheesecake jsem dělala podle tvého receptu (s takovýma těma drobnýma úpravama, jakože sušenky Club a místo malin byly třešně). Byl naprosto úžasný a skvělý a mňam! Jakože fakt mega. Škoda jen, že tam ty třešně nebyly moc cítit a že byl takový dohněda. Ale chuťově výborný. Ach...Pavla M.https://www.blogger.com/profile/16243048644298079956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post-72289344124329433282014-07-08T17:49:03.323+02:002014-07-08T17:49:03.323+02:00Díky, dneska se nám doma sešly konečně všechny sur...Díky, dneska se nám doma sešly konečně všechny suroviny, takže se do toho dneska nebo zítra pustím. <br />Jenom se trošku bojím, jak to bude chutnat bez toho extraktu ;-) Doma nejsou na sladké moc nároční, takže by to mohlo dopadnout dobře!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16917856613244405894noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post-6883873011743316922014-06-25T15:51:11.172+02:002014-06-25T15:51:11.172+02:00Ahoj, v receptu je to napsane, na 180 :)Ahoj, v receptu je to napsane, na 180 :)Veronika (Z ghetta blog)https://www.blogger.com/profile/13013685767058649255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post-55874457438243821562014-06-25T15:39:07.329+02:002014-06-25T15:39:07.329+02:00Ahoj, jsem rada, ze se peceni podle blogu dari! :)...Ahoj, jsem rada, ze se peceni podle blogu dari! :) Je to docela nizke, odhadem tak tri cm?Veronika (Z ghetta blog)https://www.blogger.com/profile/13013685767058649255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post-35941127639957616082014-06-25T15:28:35.660+02:002014-06-25T15:28:35.660+02:00Ahoj Verčo, vypadá to úžasně! Na tvůj blog chodím ...Ahoj Verčo, vypadá to úžasně! Na tvůj blog chodím už nějakou dobu - pekla jsem cupcakes a francouzské máslové, obě dopadly úžasně. A to jsem jsem teprve začátečník ;-)<br />Ale chtěla bych se zeptat, jak je asi tahle dobrota vysoká?<br />Díky, EllnesaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/16917856613244405894noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post-69910205684886732682014-06-17T07:38:51.232+02:002014-06-17T07:38:51.232+02:00ahoj, chci ho vyzkoušet, ale mám otázku ohledně pe...ahoj, chci ho vyzkoušet, ale mám otázku ohledně pečení. Je tam psáno šoupnout do trouby a péct 40 minut. To peču na 250 °C nebo na jinou teplotu? Buchty většinou peču na 180 °C, tak se ptám. Díky :D <br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post-25269760606878895952014-03-26T11:19:37.775+01:002014-03-26T11:19:37.775+01:00Tak to je mi lito, nevim, kde byl problem :( Pokud...Tak to je mi lito, nevim, kde byl problem :( Pokud jsi ho pekla fakt stejne dlouho jako je v receptu a chladila celou noc, tak by to melo byt OK, ale bohuzel kazda trouba je jina, no :( Jetse jsem se s takovym problemem nesetkala..<br />Veronika (Z ghetta blog)https://www.blogger.com/profile/13013685767058649255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post-81865059369384523722014-03-25T20:55:25.735+01:002014-03-25T20:55:25.735+01:00No, tak já jsem ho dnes s chutí a s originálních s...No, tak já jsem ho dnes s chutí a s originálních surovin (víc jak 300,-) dělala ke kulatinám mému manželovi a on se mi nepovedl :( Tak jsme se na něj těšili. Nevím kde se stala chyba. Celý postup jsem přesně dodržela. Když jsme čekali na zatuhnutí, tak jsem si opravdu myslela, že je to jen tím, že má celý dort tak nějak zatuhnout a ono neeee. Po rozkrojení byl od středu úplně syrový :( Okraje byly fajn. No, tak jsem ho šoupla znovu do trouby a budu se modlit. Tak uvidíme asi spíš budu chodit na ten skvělý někam do kavárny.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05156724579969366633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post-67121845302882551472014-03-24T21:29:17.727+01:002014-03-24T21:29:17.727+01:00Tak to jsem moc ráda, že se dílo podařilo. A tu sv...Tak to jsem moc ráda, že se dílo podařilo. A tu svrchní barvu spraví jahody! :D<br />S rybízem by byl určitě taky super :)<br />Jasně, je dobře, žes tam vanilku dala, bylo by škoda cheesecakovat bez ní :) A jestli je lepší jak z cukrárny, tak super! Jen moc nevím, jakto, že ho už jíte a nechladíte až do druhého dne! :DVeronika (Z ghetta blog)https://www.blogger.com/profile/13013685767058649255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post-9930566117774294352014-03-24T21:13:47.743+01:002014-03-24T21:13:47.743+01:00Tak je hotovo a svrchu ho mám takový hnědší, asi t...Tak je hotovo a svrchu ho mám takový hnědší, asi to bude troubou :D Ozdobila jsem ho akorát čerstvými jahodami. :) Chutná moooc dobře, až se nám v létě urodí rybíz, zkusím ten :) Musím říct, že ta vanilka je v krému příjemně cítit, takže jsem ráda, že jsem jí tam dala. Ségra právě říkala, že je lepší jak z cukrárny! xD<br />Moc díky za recept! Adelehttp://hers.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post-14473286238682237532014-03-24T17:56:26.255+01:002014-03-24T17:56:26.255+01:00Aléé jo, vlastně to tak přesně je! :D
Děkuju moc z...Aléé jo, vlastně to tak přesně je! :D<br />Děkuju moc za důveru, jsem moc ráda, že recepty fungují :)<br />No, mascarpone, lučina a tvaroh je docela směska, nebude to úplně pravý cheesecake, ta konzistence bude trochu hutnější a ne tolik krémová, ale dobré to bude, takže pokud u vás úplně nelpíte na cheesecakovém názvosloví, tak to bude ok :)<br />Jasně, semínka jsou vpoho, pokud ti nevadí, že budou v cheesecaku vidět. Jejich nevýhoda je ta, že se v těstě nerozmělní tak rovnoměrně, jako tekutý extrakt zapracovaný do těsta. Sehnat se dá v Marks and Spencer, nebo na netu. Nebo jak říkáš, udělat vlastní :)<br />Tak budu držet palce, ať se povede! :)Veronika (Z ghetta blog)https://www.blogger.com/profile/13013685767058649255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post-58226432453757291482014-03-24T17:53:11.172+01:002014-03-24T17:53:11.172+01:00Jéé, moc se omlouvám, komentář mi spadl do spamu :...Jéé, moc se omlouvám, komentář mi spadl do spamu :(<br />Vím, že už je asi pozdě, ale je to přesně jak říkáte, vymazat a dát pečící papír.<br />Ještě jednou se omlouvám, snad jste si nějak poradila.Veronika (Z ghetta blog)https://www.blogger.com/profile/13013685767058649255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post-82700739909720408332014-03-24T17:02:53.362+01:002014-03-24T17:02:53.362+01:00Uf, tak je v troubě a musím říct, že to nebylo jen...Uf, tak je v troubě a musím říct, že to nebylo jen takové "šup šup nacpat tam sušenky, na to sejra a do trouby", ale celkem náročné. :D ale těšila jsem se na to moc, do cheesecake jsem se chtěla pustit už dlouho a po dlouhéém zkoumání všech receptů jsem se vrátila opět k tobě, protože tvoje recepty (kterých jsem vyzkoušela požehnaně) nikdy nezklamou. Dělala jsem ho akorát z lučiny, mascarpone a trochy tvarohu, tak doufám, že to dort nijak nezkazí. A sirup jsem udělala z jahod a musím říct, že vypadal moc dobře (lépe řečeno bych ho nejradši všechen snědla a na polití dortu bych se vykašlala). Pak jsem měla problém s vanilkovým extraktem, který pořád nejsem schopná koupit, ale pořád se chystám si udělat domácí, tak jsem tam místo toho dala samotná vanilková semínka, myslíš, že to nevadí? <br /><br /><br />Adelehttp://hers.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post-16171626541522001972014-03-04T09:08:22.720+01:002014-03-04T09:08:22.720+01:00Dortovou formu vymažeme máslem, včetně okrajů a vy...Dortovou formu vymažeme máslem, včetně okrajů a vyložíme pečícím papírem. - Tohle jsem nepochopila, jakože to vymažu a na to dám pečící papír ? Prosím poraďte mi :) Za dva dny chci dort dělat a doma se na něj všichni těšíme :) Děkuji :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7938912713653252975.post-47950669444554513822014-02-03T18:40:11.221+01:002014-02-03T18:40:11.221+01:00No, tak vyborne, dobra vec se podarila :D Tak jsem...No, tak vyborne, dobra vec se podarila :D Tak jsem rada, ze nakonec vse dobre vypadlo, pohroma se nekonala a jestli i chuti svetovo, tak je to parada :DVeronika (Z ghetta blog)https://www.blogger.com/profile/13013685767058649255noreply@blogger.com